CONTACT

Marktkraam huren voor bedrijf & particulier

CONTACT


Er gaat niets boven persoonlijk contact, dat vinden wij ook. Maar soms is het wel eens makkelijk om even een vraag te stellen via een contactformulier. Wij reageren binnen een werkdag op je bericht.

 
 
 
 

CONTACTGEGEVENS:

De Huchtstraat 23

1327 EB Almere Bedrijventerrein Veluwsekant

036-5253227

Marktkraam.nl is een handelsnaam

van Oostwouder Events. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 61238023

OPENINGSTIJDEN:

Maandag - Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag - Zondag: op afspraak

Privacy en nieuwsberichten: Wij werken met Mailchimp als e-mailprogramma om onze klanten en relaties op de hoogte te brengen van nieuws en persoonlijke aanbiedingen. Dit doen wij alleen als we ècht iets te vertellen hebben dus je ontvangt niet iedere week van ons een e-mail. Ben je geinteresseerd dan kan je inschrijven via deze link: Aanmelden voor interessant nieuws van Marktkraam.nl | Oostwouder Events. Wanneer je je uit wilt schrijven klik je op deze link: Uitschrijven

Wij hechten veel waarde aan je privacy en doen er alles aan om je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of als het niet lukt om je in of uit te schrijven. Wij helpen je graag.

BEZORGEN KAN OOK!

Informeer naar de scherpe tarieven voor bezorgen.

VOORDELIG HUREN

Marktkramen zijn bij ons voordelig en snel te huren

PERSOONLIJK CONTACT

Bel ons op en het is zo geregeld. 036 - 5253227

De Huchtstraat 23,

1327 EB Almere

036-5253227

MARKTKRAAM.NL

© Copyright Marktkraam.nl

LAATSTE NIEUWS

 

1 december 2018

Onze LOUNGE marktkramen zijn ideaal voor de verkoop van oliebollen in de oud en nieuw periode. Vraag snel een offerte aan.

 

5 oktober 2018

Reserveer op tijd uw kramen voor 2019. Er is veel vraag naar onze kramen in het evenementen-seizoen tussen april en oktober. Voorkom teleurstellingen!